Tapas catering bestellen voor uw feest of personeelsfeest in BelgiŽ

Leuke en Originele themafeesten. Ideaal voor uw bedrijfsfeest!

Zoekt u een leuk idee voor uw bedrijfsfeest? Het zomers themafeest Caribbean Tropical Party is een spectaculair tropisch feest en is ook uiterst geschikt voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest of personeelsfeest.

Dan is het themafeest Caribische Tropisch Party een leuk concept voor uw bedrijfsfeest.

Dit Hawaï feest is slechts één van de fantastische bedrijfsfeesten die Vinilux Party Catering voor u kan verzorgen. U geniet vervolgens van een koele Caribische Tropische Cocktail terwijl uw gedachten worden meegevoerd op de opzwepende klanken van de Salsa en de Merengue. Exotische danseressen weten in een sprankelende show met bekende eigentijdse tropische songs een sfeer te creëren die u het gevoel geeft op een zonovergoten eiland ergens in de Caribbean te zijn beland. De exotische danseressen nodigen u ook uit om samen met hen de limbo te dansen. Kortom, het is Feest! Een echt Caribisch en tropisch thema feest.

Tropisch feest met overheerlijk Caribische buffet

Op een themafeest mag een toepasselijk buffet natuurlijk niet ontbreken. Wij serveren u en uw gasten daarom een Caribische buffet en daarnaast presenteren wij ook een overheerlijk warm en koud buffet.

Tropisch feest met onbeperkt dranken

Tijdens deze tropical party schenken wij u en uw gasten een kleurrijke welkomstcocktail en de gehele feestavond een overvloed aan dranken.

Cocodinhas: Tropical Beach Party Show uit Hawaii

Eén zangeres en twee exotische danseressen weten in een sprankelende show met bekende eigentijdse tropische songs een sfeer te creëren die u het gevoel geeft op een zonovergoten eiland ergens in de Carribean te zijn beland. Een "Beach Party", waarbij het publiek desgewenst volop kan meezingen en -dansen.

Bedrijfsfeest met Prachtige Decoratie

Decoratie is bij ieder feest van doorslaggevend belang en bepaald de sfeer van het feest. Daarom besteedt Vinilux Party Service bij ieder bedrijfsfeest veel aandacht aan de aankleding en inrichting. Zo wordt de feestlocatie bij dit bedrijfsfeest natuurlijk geheel omgetoverd in de sfeer van het thema. Alles bij elkaar een geweldig themafeest dat u niet zal vergeten.

Leuke en Originele themafeesten

Wij verzorgen uw bedrijfsfeest of familiefeest graag in een uniek thema. Uw gasten worden vanaf het begin tot aan het einde op verassende wijze geamuseerd op uw eigen themafeest. Het thema van uw themafeest kiest u natuurlijk zelf. Vinilux Party Catering: voor een goed georganiseerd en uniek themafeest!

NIEUW: Themafeest Swinging New Orleans Soul Party
Keer tijdens dit geweldige themafeest terug naar de tijd van Soul, Funk en Jazz. Met een schitterende dansvloer, een glitterende discobal, en entertainment in stijl, organiseren wij met deze Swinging Soul Party een grandioos themafeest voor u. Vinilux Party Catering Service: voor een goed georganiseerd en uniek themafeest!

Overheerlijk spetterend buffet tijdens uw themafeest

In het buffet komt het swingende thema van uw themafeest terug. Want een themafeest van Vinilux Party Service is geheel in stijl; tot en met het kleinste detail!

Onbeperkt dranken

Wij schenken u en uw gasten een kleurrijke welkomstcocktail en de gehele avond het Hollands plateau. Op een themafeest van Vinilux Party Service hoeft u zich over de drank zeker geen zorgen te maken.

Themafeest met allround DJ

Door middel van swingende muziek, brengt de DJ de jaren 70 en 80 weer tot leven. Ook zorgt deze DJ voor een waar lichtspektakel. Zo helpt een spiegelbal boven de dansvloer u het echte jaren ´70 gevoel terug te krijgen. Deze wordt daarbij door een aantal spotjes verlicht, zodat de hele ruimte glinstert als nooit tevoren. Vinilux Party Service: voor een goed georganiseerd en uniek themafeest!

Themafeest met verlichte Dance Fever dansvloer

Kleurrijke dansvloer van circa 20 vierkante meter. Op uw themafeest kan er naar hartelust gedanst worden op onze aantrekkelijke Dance Fever dansvloer.

Voor meer informatie over onze bedrijfsfeesten / themafeesten en onze mogelijkheden kunt u dagelijks contact met ons opnemen via: 06 – 14 00 15 52 of mail naar: info@tapascatering.be

 

Alle rechten voorbehouden © 2012 Vinilux Modern Society Drinks and Food België. Beheer: Springstof Marketing