Tapas catering bestellen voor uw feest of personeelsfeest in BelgiŽ

Huwelijksfeest / Trouwfeest / Trouwlocaties    

Vinilux Catering bruiloft en recepties

Jullie bruiloft is een uniek evenement
Trouwplannen? Gefeliciteerd! Vinilux Catering helpt jullie graag om te zorgen dat het een heerlijke en onvergetelijke dag wordt.
Het weer hebben we niet in de hand, maar laat al het andere met een gerust hart aan ons over. Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseren we vrijblijvend wat jullie wensen zijn. Blader door onze fotoreportages en doe inspiratie op, laat je rondleiden door onze keuken en maak kennis met jullie persoonlijke partymanager.

Een onbezorgd Huwelijksfeest & Trouwfeest

Uw huwelijksfeest is een van de belangrijkste dagen uit uw leven. Toch komt er bij de planning en uitvoering van een huwelijksfeest of trouwfeest veel kijken. Wat is de culinaire invulling van uw trouwfeest en wie boekt u voor de entertainment tijdens uw huwelijksfeest. Stelt u eens voor dat u dat allemaal zelf moet organiseren? Gelukkig staat Vinilux Catering Party Service voor u klaar. Wij organiseren het huwelijksfeest, u hoeft er alleen maar van te genieten. Vinilux Catering en Party Service: voor een onvergetelijk en onbezorgd huwelijksfeest!

Uw huwelijksfeest tot in de puntjes verzorgd

Het zijn vaak de kleine details die een huwelijksfeest of trouwfeest tot een groot succes maken. Dat beseffen wij bij Vinilux als geen ander. Wij organiseren uw trouwfeest of huwelijksfeest dan ook tot in de kleinste details. Wij regelen op aanvraag onder andere een trouwauto voor uw trouwfeest en ook beschikken wij over de meest prachtige locaties voor uw huwelijksfeest. Op onze trouwlocaties is uw trouwfeest dan ook in goede handen. Heeft u nog vragen met betrekking tot uw huwelijksfeest of trouwdag neemt u dan gerust contact met ons op. Vinilux Catering en Party Service: voor een onvergetelijk en onbezorgd huwelijksfeest en perfect verzorgd diner!

Exclusieve Trouwlocaties / Feestlocaties
25 jarige huwelijksfeest

Vinilux heeft ook meerdere trouwlocaties voor uw 25 jarig huwelijksfeest of gouden bruiloft. Vier uw 25 jarig huwelijksfeest of gouden bruiloft bijvoorbeeld in een prachtig Kasteel  en de avond sluit u af in een prachtige bruidsuite

Alle rechten voorbehouden © 2012 Vinilux Modern Society Drinks and Food België. Beheer: Springstof Marketing