Tapas catering bestellen voor uw feest of personeelsfeest in BelgiŽ

Tapas en Wijn proeverijen

Gezellig avondje thuis!

Wil je van een avondje thuis iets speciaals maken? Geschikt voor zowel voor Tapas- en wijnfanaten als leken: een Tapas & Wijnproeverij bij je thuis. Zo wordt een gewone avond met vrienden wel heel erg gezellig, of geef je een verjaardagsfeest of jubileum een extra feestelijke twist.

Tijdens de leuke en informatieve proeverij vertellen we je wat over Tapas en combineren wij wat Tapashapjes met verschillende Wereldwijnen. Bijvoorbeeld hoe je wijn het beste kunt proeven, welke verschillende olijfolie’s en balsamico azijn er zijn en wat je er zoal mee kunt doen. Wij nemen alles zelf mee dus afwassen hoeft u ook niet , dus u heeft er geen omkijken naar. De enige keuze die je vooraf moet maken is wat voor wijnen je op tafel wilt hebben, want er is van alles mogelijk. Van simpele tafelwijnen tot de meer complexere soorten. Cheerz!

Meedoen?
De kosten voor zo’n Tapas & Wijn proeverij thuis beginnen bij 35 p.p tot € 55,-. Min 25 personen.

Informatie en reserveringen
Reserveren bij Tapascatering via mail info@tapascatering.be

Wilt u een Wijn & Tapas Proeverij houden bij u op locatie of wilt u er bij ons een bijwonen? Geen enkel probleem! Stuur ons een e-mail met uw wensen naar info@tapascatering.be met als onderwerp "Proeverij" of bel ons op 0484 82 04 78.

Smaak is altijd in Beweging
Smaken verschillen zeggen we wel in de volksmond, maar is dat nou echt waar?

Gedeeltelijk wel, maar smaak is ook onderhevig aan mode. Invloeden uit binnen- en buitenland, culturele uitwisseling, nieuwe producten: smaak is altijd in beweging. En niet altijd ten goede. De Westerse Wereld is vooral bezig met geld te verdienen, niet met het ontwikkelen van de zintuigen.
Daardoor verdwijnt er een, vroeger zo gewoon, smaakreferentiekader. Oma kon nog prima uitleggen hoe de kruiden uit de achtertuin smaakten. Vraag nu aan je kind naar de nuance van een smaak? De basissmaken, zoet / zout / bitter / zuur, zijn goed te benoemen. Maar om vervolgens aan iemand ander uit te leggen hoe een bepaald gerecht smaakte wordt al een stuk moeilijker. Want wat is zuur? Is dat azijn, citroen of misschien een zure appel.

Onze proeverijen zijn levendig en actief. Geen droog verhaal, maar een boeiende presentatie gevolgd door gezellig samen proeven.

catering Brussel, catering Tapas Gent, catering Antwerpen Sushi, Tapas catering, Tapas catering Belgie, Sushi catering, Tapas catering Vlaanderen, Tapas Buffet, Tapas traiteur Buffet, catering Sushi.
Alle rechten voorbehouden © 2012 Vinilux Modern Society Drinks and Food België. Beheer: Springstof Marketing