Tapas catering bestellen voor uw feest of personeelsfeest in BelgiŽ

Tapascatering

Workshop Tapas maken

Tapas

Een Tapasmaal: de gezelligste vorm van eten met bijvoorbeeld vrienden en leuk om zelf te bereiden voor een feestje. Tapas zijn kleine hapjes of gerechtjes bestaande uit bijvoorbeeld vis, vlees, groenten en olijven. Men kiest datgene wat hij of zij lekker vindt en stelt zo een feestmaal samen. Een goed glas wijn maakt het geheel af. Veel tapas zijn gemakkelijk thuis te maken, maar je moet natuurlijk wel even weten hoe. Daarom organiseert Vinilux haar eigen Tapasworkshop voor iedereen die van een lekker hapje houdt!

Programma

De middag begint met een introductie van de Spaanse keuken en een uitleg over de verschillende Tapas en hun recepturen. Vervolgens gaat iedereen in kleine groepjes aan de slag om een uitgebreid ‘Tapasbuffet’ te bereiden. Van een van onze chefs leert u de kneepjes van het vak. Aan het eind van de middag, wanneer al het lekkers is bereid, is het tijd om elkaars resultaten uitgebreid te proeven. Dit gaat uiteraard gepaard met lekkere wijnen.

Tijdens de middag heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen en bij elkaar te kijken hoe het gaat. Verder krijgt u als aanvulling een leuk receptenbundeltje mee naar huis met alle Tapasrecepten die door de groep gemaakt zijn. Deze bundel bevat daarnaast nog leuke wetenswaardigheden en tips rondom Tapas en de Spaanse keuken.

Waar en wanneer

Me Gusta - Zonnige eetwarenDe workshop wordt gehouden bij onze Mediterrane Specialist Me Gusta in Wassenaar in samenwerking met Vinilux gevestigd in Haarlem. De middag of avond duurt circa 4 uur. De workshop kost € 55,- incl. 19% BTW per persoon dit is inclusief tapasdiner, wijnen / Spaanse bieren en een receptenbundel.
Het minimum aantal personen per inschrijving voor deze workshop is 10 tot een groep van maximaal 25. Voor grote groepen zijn er in overleg met Vinilux andere locaties beschikbaar, stuur ons gewoon een e-mail met uw aanvraag.

U kunt zich inschrijven voor een workshop, door een e-mail te sturen naar: kookstudio@tapas.nl
Op de website van Vinilux vindt u een uitgebreid assortiment tapasproducten, delicatessen, keramiek, wijn en champagne. Neem eens een kijkje op de site en bestel voor zeer gunstige prijzen alles wat u nodig heeft om uw tapasfeest tot een succes te maken.

catering Brussel, catering Tapas Gent, catering Antwerpen Sushi, Tapas catering, Tapas catering Belgie, Sushi catering, Tapas catering Vlaanderen, Tapas Buffet, Tapas traiteur Buffet, catering Sushi.
Alle rechten voorbehouden © 2012 Vinilux Modern Society Drinks and Food België. Beheer: Springstof Marketing